Våra produkter


Juliette Armand etablerades 1992, när kemisterna Ioulia Armagou och Michalis Papaefstratiou bestämde sig för att engagera sig i skönhetsindustrin, att utforska nya formler och att presentera sina personliga värderingar för laboratorier.

Din tid för plastikkirurgi är uppskjuten!

Juliette Armands hudvårdsserie är baserad på innovativa ingredienser och teknologi som erbjuder hudlösningar för alla hudtyper och kan behandla en mängd olika hudproblem.

Samtliga Juliette Armands produkter innehåller inte några kemiska elakheter. De är alla parabenerfria, mineraloljefria, propylenglykolfria, kiselfria och allergenfria vilket säkerställer att du och din hud får bästa möjliga vård. Juliette Armand hudvård är baserad och övertygad om att din hud har ett humör som förändras och därför måste ditt recept anpassas på alla nivåer. Allt detta tillsammans med deras övertygelse om att hudvård inte är en lyx och att alla människor ska ha rätt att ha råd med hudvård. Juliette Armand erbjuder högkvalitativ personlig och professionell hudvård till ett mycket konkurrenskraftigt pris.