Kroppsbehandlingar

1. Klassisk ryggrengöring (60 min)

I den behandlingen får du en grundlig djuprengöring av din rygg. Rengöring, peeling, ånga, portömning, mask och avslutande näringskräm.

490 kr

2. Pressoterapi – Lymfdränering Lymfdränage(45 min)

(i kombination med ansiktsbehandling 300 kr)

Ny massage terapi med synbara resultat redan efter första behandlingen, minskar vätskeansamling, stimulerar blod och lymfcirkulationen, hjälper svullna och trötta ben, eliminerar toxiner och reducerar celluliter, vidgar blod och lymfkärl.

Pressoterapi fungerar med hjälp av en kompressor, luft blåses in i kamrar som förflyttas med ett kontrollerat tryck på extremiteten och på så sätt utförs de terapeutiska effekterna. Behandlingen inkluderar ben, mage och armar.

450 kr

3. Mesoslim body treatment – Kroppsbehandling

Mesokosmetisk behandling som riktar in sig på de tre huvudsakliga mekanismer som orsakar uppkomsten av celluliter och ”orange skin”; otillräckligt returmikrosystem, obalans i lipogenesen, och kroppens kompensationseffekt.

Rekommenderas för alla hudtyper med celluliter, vätskeretention, och även för slapp hud.

590 kr

4. Ultra RF kroppsbehandling (45 min)

(Paket pris: 5 st. behandlingar: 2750 kr)

Ultra RF är en maskin som kombinerar två säkra energiformer: radiofrekvens och ultraljud. Systemet har en kontrollerad uppvärmning som säkerställer att energin distribueras till olika djup i vävnaden. Ultra RF är ett effektivt fettförbränningssystem för kroppsskulptering. Systemet behandlar allt från envisa fettdepåer till huduppstramning. Systemet arbetar med både fettvävnad och hudförbättring. Energiformerna stimulerar kroppens egna tillväxtfaktorer genom att hetta upp hudens kollagen som gör kollagenproducerande cellerna mer aktiva.

Den subcutana vävnaden (fettceller) värms, på ett kontrollerat sätt upp och bryts parallellt ned samtidigt som Dermis (hudens) ytliga lager stimuleras för inducera kollagenproduktionen med en visuell uppstramning och lyster – en process som fortsätter efter behandlingen och dina resultat förbättras under kommande 2-3 månader med ytterligare reducering av rynkor och din hud får en visuell lyster och uppstramning.

ULTRA RF BEHANDLAR:
Kroppsskulptering
Hudföryngring
Slapp hud
Fina linjer och rynkor
Fettförbränning

Om du har något av följande avråder vi dig från att utföra behandlingen.

Hjärtsjukdomar, Cancer, Inflammation/ Infektion, Isotretoin, njur/ lever sjukdom, Sclerodarma, Epilepsi, åderbrock, Diabetes
Fillers, Botox 1 mån, Pacemaker, Blodsjukdomar, Värme känslighet.
Gravida och ammande kvinnor bör undvika ultra RF behandling.

590 kr

5. Ultra RF korppsbehandling + pressotherapy (75 min)

(Paket pris: 5 st. behandlingar: 4500 kr)

950 kr

COVID-19 information

Hej kära kunder, vårt viktigaste mål är att göra er hälsosamma och att hålla er friska därför är det viktigt för oss att ta ansvar för att förhindra smittan av COVID-19.

På grund av detta har vi beslutat följande:
- Att ni ska stanna hemma om ni känner er sjuka eller krassliga. Tänk på din egen och andras hälsa.
- Eftersom Coronavirus/COVID-19 är en pandemi kan man lika gärna har blivit smittad i Italien, Österrike, Tyskland, Schweiz, Kina, England, Frankrike, Danmark såsom Stockholm, Göteborg... Därför ber vi och samtidigt uppmanar er som har varit ute och rest att stanna hemma i minst 14 dagar även om ni känner er friska.

Vi hoppas på er förståelse och vi kommer att informera när begränsningarna upphör!

Med vänliga hälsningar
IvanHudvård

Våra öppettider är som vanligt!

Viktig information
gällande avbokning

Kom ihåg att en eventuell avbokning ska göras senast 48 timmar innan behandlingen börjar. Om du inte kommer eller inte avbokar din tid minst 48 timmar innan behandlingen blir du debiterat fullt pris.

Varför debiteras du?
När du bokar en tid oavsett om det är på nätet eller via telefon avsätts en person för att utföra jobbet. Skulle du inte dyka upp på avtalat tid går vi miste om att boka in andra kunder som behöver hjälp.

Kom i tid till din behandling!
Gärna 5 minuter innan din behandling börjar.