Ansiktsbehandlingar

1. Uppfräschande ansiktsbehandling (45 min)

(En skonsam ansiktsrengöring följd av energigivande ansiktsmassage. Stunden avslutas med en näringsrik mask samt avslutande ansiktskräm.)

520 kr

2. Klassisk ansiktsbehandling (75 min)

 • Ansiktsrengöring
 • Peeling
 • Ånga
 • Portömning
 • Ansiktsmask
 • Behandlingen avslutas med ansiktskräm som passar just din hud

550 kr

3. Ultraljudsrengöring (75 min)

 • Rengöring
 • Peeling
 • Ånga
 • Portömning
 • Ultraljudspeeling (Ultraljudsvågor hjälper till att ta bort fett, smuts och cellulär smuts från porerna för att uppnå en märkbar strålande frisk lyster)
 • Ansiktsmassage (endast i samband med en lindring portömning)
 • Ansiktsmask
 • Behandlingen avslutas med ansiktskräm som passar just din hud

590 kr

4. Speciella ansiktsbehandlingar (75 min)

Hydratation
Extra Moisturizing Therapy

Behandling som återställer hudens fukt och skyddar hudbarriären. Lämplig för normal, uttorkad och torr hud.

Professionell kosmetisk ansiktsbehandling som återställer fukt i uttorkad hud, skyddar hudbarriären, förbättrar hudens utseende och konsistens.
Denna behandling är baserad på verkan av kosmetiska produkter som innehåller höga koncentrationer av hyaluronsyra, ceramider och vitamin C (AA2G) i kombination med ett specialiserat exfolierings och cellstimuleringssystem.

Skydd
Antipollution terapi

En professionell kosmetisk ansiktsbehandling som skyddar huden från luftföroreningar, skadliga miljöfaktorer, samtidigt ger behandlingen lyster och vitalitet. Denna behandling är baserad på verkan av kosmetiska produkter som innehåller höga koncentrationer av folsyra, vitamin D, aktivt kol, Pollushield, Detoxofan i kombination med ett specialiserat exfolierings och cellstimuleringssystem.

Känslighet
Sensy Therapy

En lugnande behandling som reglerar hudens känslighet. Behandlingen innehåller en cocktail av specialiserade ingredienser för irriterad och känslig hud. Det minskar hudens rodnad och förbättrar dess försvar mot irriterande ämnen. Samtidigt återfuktar den huden, stärker och skyddar hudbarriären. Denna behandling är baserad på verkan av kosmetiska produkter som innehåller höga koncentrationer av ingredienser som reglerar känslighet och lugnar huden i kombination med ett specialiserat exfolierings och cellstimuleringssystem.

Rengöring
Deep Clarifying Therapy

Professionell kosmetisk djuprengörande ansiktsbehandling speciellt applicerad för akne, aknebenägen och problematisk hud.

Reparera
DNA Repair Therapy

Professionell kosmetisk ansiktsbehandling som reparerar hudfel och tecken på åldrande (rynkor, ärr, akneärr) och stimulerar cellförnyelsen. Behandlingen återfuktar, tonar, föryngrar och förbättrar hudens struktur. Denna behandling är baserad på verkan av kosmetiska produkter som innehåller höga koncentrationer av retinoider, folsyra, Bifidus och Lactokine i kombination med ett specialiserat exfolierings och cellstimuleringssystem.

Lyster
Brightening Therapy

Behandling som minskar och återställer missfärgningar av huden med Pion och C-vitamin för alla hudtyper.
Professionell kosmetisk ansiktsbehandling som reparerar hyperpigmentering, fläckar och mörka fläckar samtidigt som den ger en enhetlig hudfärgton och lyster. Denna behandling är baserad på verkan av kosmetiska produkter som innehåller höga koncentrationer av ljusgörande och antioxidantingredienser i kombination med ett specialiserat exfolierings och cellstimuleringssystem.

690 kr

5. Radiofrekvens ansiktsbehandling

Radiofrekvens ansiktsbehandling bygger på en smärtfri icke kirurgisk metod. Radiovågor som värmer upp huden stimulerar kollagen. Efekten blir direkt synlig, huden blir slätare och finare.

Radiofrekvens ansiktsbehandling:

 • Hudföryngring
 • Slapp hud
 • Fina linjer och rynkor

Kontraindikationer:
Om du har något av följande avråder vi dig från att utföra behandlingen.
Hjärtsjukdomar, Cancer, Inflammation/ Infektion, Isotretoin, njur/ lever sjukdom, Sclerodarma, Epilepsi,åderbrock, Diabetes,
Fillers, Botox 1 mån, Pacemaker, Blodsjukdomar, Värme känslighet.
Gravida och ammande kvinnor bör undvika ultra RF behandling.

590 kr

6. Microneedling ansiktsbehandling

Microneedling 850 kr
Microneedling + ansiktsmask 990 kr
Microneedling + ansiktsmask + kemisk peeling 1300 kr

Microneedling skapar en serie exakta, kontrollerade epidermala och dermala mikroskador och därigenom stimuleras kroppens egen sårläknings mekanism som bland annat ökar produktionen av nytt kollagen och elastin.

Microneedling reducerar acneärr, rynkor, hudbristningar, stora porer, slapp hud, ojämn hudfärg.

Juliette Armand produkter från AMESON serie är en medicinsk estetisk hudvård med omedelbart resultat.

Aktiva ingredienser i den maximala tillgängliga koncentration som erbjuder maximal säkerhet och effektivitet vid anti- aging, regenerering och blekning.

 • AA2G 20 %
 • DMAE 4 %
 • BIOGENISKT KAFFEIN 40%
 • Hyaluronsyra: inspirationskälla och utgångspunkt för hela AMESON serien.
 • Vitamin C (AA2G): I stabiliserad form med en jämförelsevis överlägsenhet gällande effektivitet.
 • Biomimetiska peptider: Den mest avancerade råvaruteknologin används för de biomimetiska effekterna i hudvård, som också har en accelererande effekt på aktiva ingredienser.
 • Biogent koffein (alkoholfritt): Användbarhet även på området runt ögonen, vid en maximal koncentration på upp till 40%.

850 – 1300 kr

7. Dermabrasion (diamantslipning)

En fantastisk behandling som passar alla hud typer.
Minimerar rynkor, ärr, acne ärr, förstorade porer, bristningar, sol skadad hy och ojämn hudton. Du får en jämnare hudstruktur och en härlig lyster.

590 kr

8. Proteinous Lifting Therapy

Anti-ageing behandling för en omedelbar hudlyftning med en proteincocktail för alla hudtyper.
Professionell kosmetisk ansiktsbehandling som ger en stark uppstramande effekt på huden, omedelbar “lyftande” effekt och förbättrar dess konsistens. Dessutom behåller den kollagen- och elastinhalten på en hög nivå, slätar ut rynkor och ger ljushet. Denna behandling är baserad på verkan av kosmetiska produkter som innehåller höga koncentrationer av proteiner och uppstramande medel i kombination med ett specialiserat exfolierings och cellstimuleringssystem.

790 kr

9. Grand Retionid Therapy

Professionell kosmetisk ansiktsbehandling som erbjuder anti-aging och hudföryngrande effekt, återfuktar och stramar upp epidermis samtidigt som den förbättrar dess utseende och struktur. Denna behandling är baserad på verkan av kosmetiska produkter som innehåller höga koncentrationer av retinoider och tillväxtfaktorer (Bioplacenta), Vitamin C i kombination med ett specialiserat exfolierings och cellstimuleringssystem.

590 kr

10. Phyto-Repair Therapy

Professionell kosmetisk ansiktsbehandling som reparerar hudfel och fläckar (rynkor, ärr, akneärr) och stimulerar celltillväxten. Samtidigt återfuktar, tonar, föryngrar och förbättrar hudens struktur. Denna behandling är baserad på verkan av kosmetiska produkter som innehåller höga koncentrationer av retinoider, folsyra och Phytopeeling i kombination med ett specialiserat exfolierings och cellstimuleringssystem.

690 kr

Skin Boosters-linjen

Skin Boosters-linjen ger dig en revolution inom kosmetologisk vetenskap och försäkrar vårt åtagande att förse dig med högkvalitativa produkter av högsta kvalitet som kan maximera effektiviteten på ett säkert och naturligt sätt. Den karakteristiska fördelen med serien är att dessa produkter i själva verket är “skin boosters”, produkter med dynamiska, komplexa och tekniskt avancerade formler, som förstärker hudens naturliga processer och funktioner.

11. Botox – Thavma Therapy

Thavma Therapy är ett “skin boosting” system, SKIN BOOSTERS.

EFFECTOX-teknologin från Juliette Armand i kombination med det mest avancerade COSMETIC DRONES transdermalt tillförselsystem ökar hudens normala biokemiska processer som hämmar skapandet av uttryckslinjer, minskar lös hudbildning och bevarar dess vattenbalans.

690 kr

12. Mesotherapy- Chronos Therapy

Chronos Therapy är också ett “skin boosting”-system, SKIN BOOSTERS.

CHRONOS 4D-teknologin från Juliette Armand i kombination med det mest avancerade COSMETIC DRONES transdermalt tillförselsystem ökar normala biokemiska processer i huden som skyddar den från vattenbrist, biologiskt åldrande och oxidativ skada från miljön.

790 kr

13. Blefaroplastik – Opsis Therapy (ögonterapi)

Eye Antitox-teknologin från Juliette Armand i kombination med det mest avancerade transdermala administreringssystemet “Cosmetic Drones”, ökar de normala biokemiska processerna i huden som skyddar det känsliga området från bildandet av mörka ringar, ödem, rynkor och lös hud.

590 kr

14. Chemical Peeling & Acne – Apocalypsis Therapy

Apocalypsis thearapy 60min + 30min – 1790kr
Apocalypsis therapy + ansiktsrengöring 90min – 1790kr

Föryngrande och reparerande behandling lämplig för att bleka ärr, märke och för att jämna ut rynkor.

Phyto Peeling stimulerar cellförnyelseprocesserna, tar bort gamla skadade hudceller och skyddar huden från dyskromi. Behandlingen stimulerar de viktigaste hudfunktioner, regenererar vävnad, ökar elasticitet, gör huden ljusare och reglerar keratiniseringsprocess.

Indikationer: en exfolierande behandling som används för att minska dyschromi (pigmentering och solfläckar), lentigo och ärrbildning. En behandling som minskar rynkor, fräschar upp huden för att få den att se friskare och mer ungdomlig ut. Det kan också användas på aknebenägen hud eftersom det reglerar talgproduktionsprocessen.

Aktiva ingredienser: glykolsyra, mjölksyra, spongilla, fragilis, ephydatia, kelifluo, dermonectin, drieline, pentavitin, panthenol.

1790 kr

15. Ansiktsmassage (20 min)

Grundrengöring och massage.

390 kr

COVID-19 information

Hej kära kunder, vårt viktigaste mål är att göra er hälsosamma och att hålla er friska därför är det viktigt för oss att ta ansvar för att förhindra smittan av COVID-19.

På grund av detta har vi beslutat följande:
- Att ni ska stanna hemma om ni känner er sjuka eller krassliga. Tänk på din egen och andras hälsa.
- Eftersom Coronavirus/COVID-19 är en pandemi kan man lika gärna har blivit smittad i Italien, Österrike, Tyskland, Schweiz, Kina, England, Frankrike, Danmark såsom Stockholm, Göteborg... Därför ber vi och samtidigt uppmanar er som har varit ute och rest att stanna hemma i minst 14 dagar även om ni känner er friska.

Vi hoppas på er förståelse och vi kommer att informera när begränsningarna upphör!

Med vänliga hälsningar
IvanHudvård

Våra öppettider är som vanligt!

Viktig information
gällande avbokning

Kom ihåg att en eventuell avbokning ska göras senast 48 timmar innan behandlingen börjar. Om du inte kommer eller inte avbokar din tid minst 48 timmar innan behandlingen blir du debiterat fullt pris.

Varför debiteras du?
När du bokar en tid oavsett om det är på nätet eller via telefon avsätts en person för att utföra jobbet. Skulle du inte dyka upp på avtalat tid går vi miste om att boka in andra kunder som behöver hjälp.

Kom i tid till din behandling!
Gärna 5 minuter innan din behandling börjar.