Våra produkter


Sedan 1964 har Thalgo Laboratorier skapat marin Kosmetik för Spa och skönhet.

Thalgo skapades av en farmaceut, André Bouclet från hans passion för marina världen och dess ovärderliga rikedomar.

Hittills har mer än 50 marina extrakt använts för att skapa våra exklusiva aktiva ingredienser, vilket resulterat i många Thalgo patenter.

I samarbete med dermatologer och universitetsprofessorer utvecklade Thalgo Research Centre exklusiva ingredienser för optimala koncentrationer från isolerade marina aktiva beståndsdelar för att skapa innovativa och högpresterande kosmetik, vars säkerhet testas för att säkerställa optimal tolerans.

Var och en av produkterna är ett sant koncentrat av effektivitet med ultra-sensoriska inställningar - upplev kraften i Marine Spa och skönhet.

Thalgo grundades på naturliga ingredienser, vi har en skyldighet att minimera ekologiska fotavtryck på våra naturliga rikedomar på land och i hav.

"Thalgo Beauty" är en stark etisk formulerad engagemang som erbjuder garantier för att var och en av våra hudvårdsprodukter innehåller 0% parabener, 0% mineraloljor, 0% propylenglykol och 0% genetiskt modifierade organismer.

Garanterar säker och naturlig skönhet som vårdar både hud och miljö.

Vi gjorde valet att investera i en ECOCERT® certifierad produktionsanläggning, för att skapa en återvinningsanläggning för omvandling av avloppsvatten till rent vatten, och att arbeta endast med leverantörer som är ekologiskt certifierade eller åtagit sig en hållbar utveckling och med material som har en låg miljöpåverkan att säkerställa att våra produkter respekterar miljödesignfilosofi från tillverkning till marknadsföring.

Beläget i södra Frankrike nära Medelhavets kust, Thalgo platsen täcker över 10.000 kvm och har sin egen forskningscentrum och ECOCERT® certifierad produktionsanläggning.

Thalgo har ett starkt internationellt rykte, finns i över 90 länder, och har 15.000 partners.

Alla våra ansiktsbehandlingar utförs enbart med Professionals Thalgo MARINE produkter och erbjuder produkter för både kvinnor och män.