Massage

KLASSISK MASSAGE

Genom en kombination av strykningar, knådningar, friktioner samt tryck bearbetas muskler, hud och bindväv. Genom direkt och indirekt verkan påverkas även blodcirkulation, nervsystem samt psyke och hormoner som ger lugn frigörs. Massage ökar kroppens allmänna välbefinnande.

1. Helkroppsmassage (50 min)

Helkroppsmassage 75 min – 650 kr

450 kr

2. Halvkroppsmassage (25 min)

300 kr

HOT STONE MASSAGE

Unna dig en skön massage med härliga varma massagestenar. Hot stone är en massage som är inspirerad av traditionell kinesisk medicin. Värmen från massagestenarna får musklerna att slappna av och lindrar smärta och stress. Lavastenar bildas under ett högt vulkaniskt tryck och innehåller många mineraler och järn.

3. Hot stone massage (60 min)

550 kr

4. Pressoterapi – Lymfdränering (45 min)

(i kombination med ansiktsbehandling 300 kr)

Ny massage terapi med synbara resultat redan efter första behandlingen, minskar vätskeansamling, stimulerar blod och lymfcirkulationen, hjälper svullna och trötta ben, eliminerar toxiner och reducerar celluliter, vidgar blod och lymfkärl.

Pressoterapi fungerar med hjälp av en kompressor, luft blåses in i kamrar som förflyttas med ett kontrollerat tryck på extremiteten och på så sätt utförs de terapeutiska effekterna. Behandlingen inkluderar ben, mage och armar.

390 kr

5. Fotmassage (20 min)

Dina fötter får en välgörande behandling vilket hjälper när man är trött och öm. Fotmassage ger en välmående och avslappnande känsla i hela kroppen och hjälper till att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i hela kroppen.

300 kr

COVID-19 information

Hej kära kunder, vårt viktigaste mål är att göra er hälsosamma och att hålla er friska därför är det viktigt för oss att ta ansvar för att förhindra smittan av COVID-19.

På grund av detta har vi beslutat följande:
- Att ni ska stanna hemma om ni känner er sjuka eller krassliga. Tänk på din egen och andras hälsa.
- Eftersom Coronavirus/COVID-19 är en pandemi kan man lika gärna har blivit smittad i Italien, Österrike, Tyskland, Schweiz, Kina, England, Frankrike, Danmark såsom Stockholm, Göteborg... Därför ber vi och samtidigt uppmanar er som har varit ute och rest att stanna hemma i minst 14 dagar även om ni känner er friska.

Vi hoppas på er förståelse och vi kommer att informera när begränsningarna upphör!

Med vänliga hälsningar
IvanHudvård

Våra öppettider är som vanligt!

Viktig information
gällande avbokning

Kom ihåg att en eventuell avbokning ska göras senast 48 timmar innan behandlingen börjar. Om du inte kommer eller inte avbokar din tid minst 48 timmar innan behandlingen blir du debiterat fullt pris.

Varför debiteras du?
När du bokar en tid oavsett om det är på nätet eller via telefon avsätts en person för att utföra jobbet. Skulle du inte dyka upp på avtalat tid går vi miste om att boka in andra kunder som behöver hjälp.

Kom i tid till din behandling!
Gärna 5 minuter innan din behandling börjar.