Kroppsbehandlingar

1. Klassisk ryggrengöring (60 min)

I den behandlingen får du en grundlig djuprengöring av din rygg. Rengöring, peeling, ånga, portömning, mask och avslutande näringskräm.

450 kr

2. Pressoterapi – Lymfdränering Lymfdränage(45 min)

(i kombination med ansiktsbehandling 300 kr)

Ny massage terapi med synbara resultat redan efter första behandlingen, minskar vätskeansamling, stimulerar blod och lymfcirkulationen, hjälper svullna och trötta ben, eliminerar toxiner och reducerar celluliter, vidgar blod och lymfkärl.

Pressoterapi fungerar med hjälp av en kompressor, luft blåses in i kamrar som förflyttas med ett kontrollerat tryck på extremiteten och på så sätt utförs de terapeutiska effekterna. Behandlingen inkluderar ben, mage och armar.

390 kr

3. Thalgo kroppsbehandlingar

10 behandlingar – 5000 kr

Slimming wrap
Firming wrap

590 kr

 

Viktig information
gällande avbokning

Kom ihåg att en eventuell avbokning ska göras senast 24 timmar innan behandlingen börjar. Om du inte kommer eller inte avbokar din tid minst 24 timmar innan behandlingen blir du debiterat fullt pris.

Varför debiteras du?
När du bokar en tid oavsett om det är på nätet eller via telefon avsätts en person för att utföra jobbet. Skulle du inte dyka upp på avtalat tid går vi miste om att boka in andra kunder som behöver hjälp.

Kom i tid till din behandling!
Gärna 5 minuter innan din behandling börjar.